New Media

Otto taler om de nye medier og om hvad der er forandret - hvis overhovedet noget...

»Horsefeathers!«

Enkelte af vores aldersstegne læsere vil kunne huske den gamle oberst i M.A.S.H., når han blev stillet overfor fortællinger og begivenheder han nærede dyb skepsis til, sagde han altid "horsefeathers," thi i hine tider kunne man ikke sige bullshit på tv. Jeg har det lidt lige sådan med nye medier. Intet er forandret: Det handler jo stadig om i korte træk at ramme målgruppen med det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt.

Så for sytten

Når så den finke er sluppet af panden, så er der jo alligevel sket noget. Dit marketingbudget bliver spredt tyndere - budgettet stiger desværre ikke proportionalt med antallet af nye medier og din planlægning er blevet endnu mere broget, end den var i forvejen. Det betyder, at du skal være endnu mere bevidst om, hvad nye medier skal gøre for dit budskab, for det er ikke sikkert, at du kan flytte dit budskab bevidstløst fra print/tv til internettet.

Lidt handelshøjskole

Hov, lad os lige slå fast, at når vi taler om nye medier, så taler vi primært om internettet og de myriader af muligheder, der

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL