Papiret er der stadig når skærmen er slukket

Jeg elsker elektroniske medier men tror ikke på det papirløse samfund. Vi har snakket om det i over 30 år men så kom der gratisaviser, gratismagasiner og det væltede ud af kopimaskinerne med printerpapir - og det gør det stadig. Nu daler papirforbruget til tryksager hastigt, primært fordi aviser læses online, men papir til emballageindustrien stiger.

En ny norsk undersøgelse viser at man husker meget bedre når man læser og skriver på papir – og det er folk ved at være klar over, for læser du en bog på skærmen bliver du ofte afbrudt af mails, sociale medier og andet støj. Og reklamebureauer præsenterer nu kampagner på både skærm og pap i bedste Mad Men 60-stil – for pappet bliver stående i lokalet, når skærmen slukker og kan minde kunden om de geniale tanker og hvad kronerne er gået til.

Papiret stammer ikke fra regnskoven

Masser af tryksager blev og bliver digitale på grund af myter og misforståelser om skovdrift, papirproduktion, tryksager og miljø – for papiret stammer ikke fra regnskoven – en fatal myte og misforståelse som både kloge medier og mennesker jævnligt nævner i dumsmarte bemærkninger. Regnskovstræ er alt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL