Detail is extremely important

…I 1965 grundlagde han sammen med en partner designbureauet Wolff Olins, der med 180 medarbejdere i dag tilhører klassen af verdens førende design- og branding bureauer. I mellemtiden er det også blevet til gedigne succeser med mærker som British Telecom, Renault, Guinness og Orange. Den 3. februar 2006 havde CBS inviteret Olins til København for at fortælle om sine erfaringer fra arbejdet med at brande Spanien og Polen. Market Magazine fik en kort snak med Olins, bl.a. for at få den anerkendte designgurus vurdering af dansk design.

"Jeg er jo ikke designer," indleder Wally Olins interviewet. Og det ved vi godt, men som en af verdens mest anerkendte eksperter inden for corporate design og med det meste af sit professionelle liv investeret i design og branding, er der trods alt håb for, at Wally Olins alligevel vil byde ind med mere end en sludder for en sladder. Og selvom det også er 'almindeligt' kendt, at Wally Olins ikke bryder sig om definitioner, kaster vi os alligevel ud i det:

Hvordan definerer du godt design?

Design er mange ting - ikke mindst er det noget forskelligt fra grafisk design til møbeldesign eller design af serviceydelser. Og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL