Digitalisering er ikke et mål – det er et middel

Vi bruger lige nu rigtigt mange kræfter og penge på digitalisering af forretning og markedsføring – men bruger vi dem rigtigt? Griber vi de basale og umiddelbart helt banale HV-spørgsmål forkert an i arbejdet med digitalisering, så fejler vi. Det sker, når vi starter med ’Hvad’, efterrationaliserer et ’Hvorfor’ og springer ’Hvordan’ helt over. Hvad er nøglen til en effektiv udnyttelse af investeringerne i digitalisering egentlig?

Fra mit samarbejde med en lang række virksomheder om digitalisering af deres markedsrettede aktiviteter og processer er der en klar trend i hvad der skal til for at lykkes – og besvarer vi de tre helt basale spørgsmål i den rigtige rækkefølge er vi godt på vej til at lykkes:

Hvorfor, Hvad & Hvordan

Begynd med ’Hvorfor’ – det spørgsmål som i min optik er det klart vigtigste, men alligevel ofte glider i baggrunden, når digitaliseringsrusen får tag i os.

Hvorfor?

Digitalisering er ikke et mål i sig selv – det er et middel til at opnå højere mål for virksomheden.

Samtidig er digitalisering en gennemgribende forandring af den verden vi lever i, som ændrer vores liv og adfærd som forbrugere. Den forandring

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL