"Sådan øgede vi Click-Through-Rate på Amazon med mere end 60%"

Kampen om forbrugernes øjne raser i alle webshops. Så hvordan sikrer man stand-out på de digitale varehylder? Mobile Hero Images er et vigtigt våben i denne kamp, og vi bringer her en frisk og varm case for det danske kaffefirma Real Coffee, for hvem designbureauet Everland øgede Click-Through Rate på Amazon med netop dette værktøj.

Hele verden ligger for vores fingre, når vi scroller, swiper og trykker på vores smartphone. Alle varer er konstant tilgængelige og hurtige at få leveret til døren på grund af internet-butikker som Amazon, Coop og Nemlig. Og e-handlen lader kun til at vokse. Sidste år stod ​online-delen for 15% af detailsalget​, men ​det forventes​, at tallet vokser til 17,5% i 2021!

Hvorfor? Fordi det er nemt og bekvemt. Men samtidig intensiveres konkurrencen også. Så hvordan skiller man sig fortsat ud i webshoppen? Her er ens billeder et vigtigt værktøj i kampen om opmærksomheden. Men hvordan vinder man opmærksomheden med det lille billede på den lille skærm? Det handler om at forenkle sit budskab og så forstærke det.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL