Hjælp – Maskinerne kommer!

Når der bliver talt om sociale medier i den danske kommunikationsbranche, tænker mange Facebook som det første. Det er en helt naturlig reaktion, når nu 64% af danskerne bruger det hver dag. Men i vores iver for at ramme de rette mennesker med vores budskaber, skal vi huske, at der er en flodbølge af andre sociale medier med hver sit fokus og hver sine styrker, som Facebook ikke besidder. Herunder vil jeg derfor gå i dybden med et par af dem.

Politisk indflydelse på Borgens intranet (Twitter)

Der er en grund til at Twitter bliver kaldt Borgens intranet. Twitter er i Danmark fyldt med politikere, journalister og kommunikationsfolk (blandet med sportsentusiaster). Det er samtidig en platform, hvor kun 5% af danskerne er dagligt aktive. Det vil sige, at der er meget kort vej mellem dig og en af landets ledende politikere.

Twitters meget åbne platform gør, at du ikke ‘skal være venner’ med statsministeren og hans kolleger, før du kan skrive direkte til dem. Og det åbner døre for den dedikerede skare af meningsdannere, der huserer på platformen. Så hvis dit formål er, at få rykket politisk magt kan Twitter være et rigtig

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL