Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Amazon markedsføring bliver en platform for ecommerce på højde med SEM

Når Amazon lancerer i norden (måske omkring Q3), vil ecommerce ændre sig markant. Hvis du har produkter, som du ønsker at sælge på Amazon, så kan du godt forberede allerede nu. Amazon bliver nemlig en indkøbsplatform som alle andre.

Ifølge DigitalDoughnut start 55% af alle amerikanske forbrugere deres direkte produktsøgninger på Amazon frem for på Google. Det samme kan og vil sansynligvis ske i norden og i Danmark. Naturligvis over en årrække. Et gæt ville være at der går op imod 3-4 år før vi er på samme tal. Men jeg tror det vil ske, og det får stor betydning for dig, hvis du arbejder i ecommerce.

Kilde: https://www.digitaldoughnut.com/articles/2017/november/amazon-is-the-new-google-for-product-search

Amazon som programmatisk platform

Amazon har i deres levetid udviklet en rigtig stærk programmatisk platform, hvor du kan købe ind klogt og smart for at positionere dine produkter på platformen. Og Amazon advertising skal være en del af dit mediemiks på lige fod med dit arbejde med SEM, hvis du ønsker, at dine produkter skal være en del af købsprocessen.

Amazon har i den forbindelse 3 typer produkter på deres platform, som kan gøre at du kan sælge mere:

AMS: Står for Amazon Marketing Services og er Amazons self service platform, hvor du selv kan gå ind og købe ind og opgradere din visning. Her kan du tilkøbe ekstra annonceplads på platformen og dermed hæve dit salg. Du kan også arbejde med din egen specifikke Amazon store for at forbedre den.

AMG: Står for Amazon Media Group og er samarbejde med mediebureauer om at lave annoncering på andre af Amazons’ platform som IMDB og Kindle igennem display, video og dynamiske display annonceringer (DCO).

AAP: Amazon Advertising Platform tillader eksternt indkøb igennem Amazons demand side platform, hvor du kan købe programmatisk ind på Amazon platformen uden nødvendigvis at have dine produkter på platformen.

SEO på produkter synlig på Amazon

Ud over at arbejde med Amazon advertise som en programmatisk platform, kan du også arbejde med dine produktlistings på Amazon for at optimere disse til større synlighed ved produktsøgninger. Præcis hvordan søgemaskinen fungerer er sandsynligvis meget lig Google, som den var for 6 år siden, bare uden autoritet, men med anmeldelser som. Du skal rankingfaktor. Dvs arbejde omkring SEO med i hvert fald to elementer:

Content: Optimér produkttekster og forklaringer imod de søgeord, som dine produkter skal rangere på. Lav længere og bedre produkttekster, hvor du inkorporere dine primære søgeord ligesom du vil optimere dine produkt og kategorisider på din webshop. Dine produkttekster skal være optimeret det enkelte sprog uanset om det er dansk, svensk, norsk eller finsk.

Anmeldelser: Arbejd intensivt på at tiltrække positive anmeldelser til dine produkter. Spørg dine kunder efter Amazon anmeldelser og beløn dem gerne, hvis det er det der skal til.

 Se det som en ændring i din marketingstrategi

Så kort sagt skal du ikke frygte Amazon, men derimod udnytte den ændring, der vil komme i forbrugeradfærd. Du kan med sikkerhed udnytte billige klikpriser til at starte med, ligesom du kunne på Google og på Facebook i de tidlige dage.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.