Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Derfor bliver dine posts ikke læst

Måske du allerede er begyndt at lægge mærke til det? Det er hot at have talent. Ægte, gammeldags talent. Ikke bare se godt ud eller få morgenmaden og skoskabet til at se godt ud. Næ nej. Nu er det skam cool, hvis dit talent er ekspertviden om alt fra tapeter og frimærker til malt whisky eller krydderurter i potter. Hurra for nørderiet og fordybelsen, som lige nu hitter ligeså stort eller større end modebloggere og wanna be popstars på sociale medier.

Hvordan udfordrer det brands ageren på Instagram, Twitter og Snapchat? Well, du skal i hvert fald have mere at byde på end blot købt content fra bloggere og YouTube stjerner. Effektfuld content marketing kan ikke baseres alene på annoncering eller anbefalinger fra bloggere, YouTube eller Snapchat profiler. Forbrugerne vil vide mere og se mere – og de vil have et brand med holdninger og viden, der kan bruges til noget.

At tappe ind i profilernes visuelle univers og fanskare er ikke længere nok, hvis du skal tiltrække og fastholde forbrugere og følgere. Et klik og de er væk igen.

Skal du skabe en langvarig og loyal relation, er regel nummer et: Kreer originalt og relevant indhold. Opbyg et univers af viden, underholdning og inspiration for dine forbrugere, så de bliver del af et passioneret fællesskab forankret i en fælles interesse for dit brand.

Det betyder masser af storytelling, masser af viden relateret direkte eller indirekte til dit produkt. Måske sælger du urtepotter online – hook dig op med en altanekspert, som giver tips til indretning af altaner eller en økologi nørd, som ved alt om fordelene ved at dyrke og spise egne krydderurter. Fortæl – og vis – hvordan dine urtepotter produceres, og hvordan du ved selvsyn har konstateret, at arbejdsforholdene på produktionssitet er i overensstemmelse med danske standarder. Som forbruger vil jeg blive klogere, når jeg følger din Instagram og dine andre sociale kanaler. Og led mig gerne hen, hvor jeg kan læse mere. Snapchat har trods alt sin begrænsning!

At skabe relevant content starter altså hos brandet selv. Og du har garanteret langt flere historier at fortælle, end du umiddelbart tror. Men for at understøtte og udvikle din fortælling og dit digitale brandunivers bør du supplere dit content med indlæg fra eksterne eksperter og profiler. For brugbare tips og nørdeviden vil vi gerne have, når vi nu bruger tid på dit brand.

Det er nemt at falde i den kommercielle gryde og straks engagere sig med den profil indenfor dit produktfelt, som har allerflest følgere. Så får man jo mest for pengene. Tilsyneladende. Eller du kan grave lidt dybere og finde den passionerede ildsjæl som udover en trofast følgerskare (for lidt kommerciel skal man jo være) rent faktisk skaber call to action hos sine læsere, og som giver høje klikrater på de links, som du lægger ind. Engagement, som det så fint hedder. Hvis profilen rent faktisk kan lide dit brand, er du kommet langt. For du må aldrig undervurdere forbrugerne. Det er nemt at spotte, at de samarbejder, som alene baserer sig på halvhjertede anbefalinger motiveret af en pose penge. Jo bedre match mellem brand og profil, jo større troværdighed. Og ærlig, faglig funderet og ægte content fra hjertet kan mærkes helt derude i virkeligheden, på den anden side af skærmen.

Og i processen med at skabe content bør du altid huske, at content er et råstof, som du kan udvinde forskellige delelementer af. Du kan vinkle i mange forskellige retninger – og hvad du skal bruge på den ene kanal er ikke nødvendigvis, hvad du skal bruge på den anden. Der er ikke noget så irriterende som at møde det præcis samme content på forskellige platforme indenfor 24 timer. Spild af tid og værst af alt irrelevant! Så gør dig umage, ikke kun med at skabe dit content, men også med at bruge det rigtigt bagefter. Gør forbrugeren nysgerrig og interesseret og led dem ind på forskellige platforme til forskellige historier.

Vi tænker måske alle, at Instagram, Twitter og Snapchat det meste af tiden udgør et både overfladisk og ligegyldigt flow af irrelevant information. Og det gør det måske også. Men, men….  gør du noget ved dit content, kan du faktisk gøre indholdet både relevant og super inspirerende. Find ind til kernefortællingen om dit brand – del den med dine forbrugere og find allierede som kan underbygge din fortælling. Husk, at selv urtepotter kan gøres sexede. Det kræver bare, at du finder den rigtige vinkel…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.