Derfor bliver dine posts ikke læst

Måske du allerede er begyndt at lægge mærke til det? Det er hot at have talent. Ægte, gammeldags talent. Ikke bare se godt ud eller få morgenmaden og skoskabet til at se godt ud. Næ nej. Nu er det skam cool, hvis dit talent er ekspertviden om alt fra tapeter og frimærker til malt whisky eller krydderurter i potter. Hurra for nørderiet og fordybelsen, som lige nu hitter ligeså stort eller større end modebloggere og wanna be popstars på sociale medier.

Hvordan udfordrer det brands ageren på Instagram, Twitter og Snapchat? Well, du skal i hvert fald have mere at byde på end blot købt content fra bloggere og YouTube stjerner. Effektfuld content marketing kan ikke baseres alene på annoncering eller anbefalinger fra bloggere, YouTube eller Snapchat profiler. Forbrugerne vil vide mere og se mere - og de vil have et brand med holdninger og viden, der kan bruges til noget.

At tappe ind i profilernes visuelle univers og fanskare er ikke længere nok, hvis du skal tiltrække og fastholde forbrugere og følgere. Et klik og de er væk igen.

Skal du skabe en langvarig og loyal relation, er regel nummer et: Kreer

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL