Ekspertens bud på fremtidens events

Fremtidens events vil være en hybrid af fortidens in-person møder og digitale løsninger, men hvordan kan man skabe events, der følger med (frem)tidens udvikling? Pludseligt stod vi i en verden, der stadig virker mere som et dystopisk fremtidsscenarie fra en film end den reelle verden, vi lever i.

Fra den ene dag til den anden måtte de fleste events og andre arrangementer aflyses og erstattes af, på det tidspunkt, fremmede løsninger. I dag er vi ved at være vant til at arbejde dels hjemmefra og dels på vores arbejdspladser. En hverdag hvor man deltager i et event, konference eller andet arrangement hjemme fra spisebordet iført skjorte, nat- eller underbukser og en varm kaffe i hånden. Der er gået mode i ’work from home chic’ looket.

Hudsult eller eventsult

Vi er klar til at møde vores medmennesker og netværk igen! Hudsult minder meget om den ’sociale’ sult, jeg mærker. Jeg savner spændingen ved at deltage til arrangementer, hvor man vidensdeler og dyrker sine netværk. Mødet med nye mennesker er inspirerende på en helt anden måde end vi kan blive mættet af digitalt. Sulten stilles, men mætheden opnås ikke.

Nye løsninger skal til for at kunne

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL