Hvordan du bygger en god e-mail liste og får forretning ud af den

Email Marketing lever! Mens mange i dag har mest fokus på nyere marketing kanaler som Facebook, er Email Marketing fortsat en marketingkanal som kan være virkelig effektiv og give pengene igen op til 40 gange. At planlægge og eksekvere email kampagner kan dog for mange være en tidsrøver, og blandt derfor giver Marketing Automation en lang række nye muligheder der dels giver højere konverterende mails samtidig med, at du skal bruge færre ressourcer i din online marketing afdeling.

For de der har arbejdet i online marketing verdenen, er nyhedsbreve og Email Marketing noget der ofte kan klinge nærmest nostalgisk i ørerne. Det er noget der altid har været der - og lang tid inden der kom muligheder som Google Ads, LinkedIn, Facebook Ads og så videre.

Af samme årsag har Email Marketing i de senere år hos nogle haft en lidt aftagende fokus. I mit tidligere arbejde som marketingkonsulent havde jeg berøring med et utal af virksomheder indenfor mange forskellige brancher, og overraskende få af dem forstod at udnytte de potentialer, der ligger i Email Marketing, ligesom jeg ofte stødte på en manglende interesse for det.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL