Employee Advocacy er for alle – og skaber værdi både på LinkedIn og for virksomhedskulturen

Employee Advocacy er et ord, som mange (inkl. mig selv) lige skal tage tilløb at udtale. Man kan også kalde det idéen om medarbejderambassadører, som godt nok er et længere ord – men lidt mere mundret.

Faktum er, at der i de senere år er blevet mere og mere behov for at tænke medarbejderne ind som et aktiv ift. at opnå virksomhedens mål på sociale medier.

Jeg skriver med vilje ”behov” og ikke blot ”interesse”, for det bliver stedse tydeligere, at social media-platformene favoriserer indhold delt af personer, fremfor organisationer – og at den opfattede troværdighed af er højere, når indhold og budskab kommer fra personer fremfor organisationer.

Tænker du nu:

”Et Employee Advocacy-program – det lyder komplekst og tidskrævende. Det er nok kun noget, som store organisationer bør kaste sig ud i”.

Så kan jeg sige, at dette var min tanke efter at have deltaget på et par netværks- og gå-hjem-møder, hvor jeg hørte inspirerende indlæg fra – netop – store virksomheder. Megaseje Employee Advocacy-programmer – men hvad med mindre organisationer? Som fx min egen, hvor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL