Den sociale organisation

Hver dag inddrager virksomheder sociale medier som en del af deres kommunikation, men det er langt fra alle, der kommer til at få succes med det. Hvis organisationen ikke er med på de nye teknologier, kan man være næsten sikker på, at man spilder sine penge.

På ganske få år er sociale medier gået fra at være en nørdet teenager-hobby til at være højeste prioritet på direktionsgangen. Størstedelen af alle danske virksomheder siger, at de arbejder forretningsmæssigt med sociale medier, og konferencer om emnet sælger ud få timer efter, at de er blevet annonceret. Vi har alle hørt historierne om Starbucks, der med ”My Starbucks Idea“ inddrog deres kunder i udviklingen af forretningen, Dorritos som fik almindelige mennesker til at producere deres Super Bowl reklame og Old Spice, der fik deres kunder til at tale om noget så kedeligt som kropssæbe på Twitter.

Men for alle de fantastiske historier om de sociale mediers vidunderligheder findes der mindst lige så mange – og måske flere – uheldige historier, som sjældent bliver omtalt. Og her taler vi ikke om de åbenlyse PR-katastrofer, som når Danske Bank bliver et offer for en massiv social mediestorm efter at have lanceret

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL