øgemaskine optimering set med en gammel forbrugers øjne

Bekendelseslitteratur og følelsesmæssig porno på TV er meget oppe i tiden, så jeg må vel også til det: Jeg har en tilståelse. Jeg er doven, kræsen, utålmodig og muligvis også dum - og det er faktisk et godt udgangspunkt, når man skal beskæftige sig med søgemaskiner.

Hæng den, som hænges bør

Søgemaskinen er jo bare som min tids leksikon - der er bare den ret så store forskel, at på søgemaskinen kan man få bragt omtale (reklame) på et fremtrædende sted, hvis man betaler for det. Det kunne blive et 'sjovt' leksikon, hvis man overførte de samme principper til et leksikon. Nå, lad nu det hvile. Når jeg søger oplysninger på søgemaskinen og i de tilhørende reklamer, så er det værd at huske på, at vi ikke kan klandre søgemaskinen for at de sponsorerede links (ret fedt ord for reklame - synes du ikke?) gentagne gange indeholder noget vås i forhold til søgningen. Her må virksomhederne simpelthen stramme sig an.

Det ubegavede link

Kom nu ind i kampen virksomhed: Når jeg søger efter et specifikt emne på søgemaskinen, så gider jeg ikke blive henvist til jeres forside, hvor jeg så skal

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL