Megatrends i mode-kommunikation

I en international branche, hvor trends skabes og suser verden rundt med hastigheden af et blitzlys, kan der ikke være tvivl om, at også kommunikationen skal skæres helt internationalt til. Nyhederne - det være både sig både i form af tøj, men også i form af kommunikation, skal hurtigt og effektivt frem til alle. Det kommer de også. Megatrenden hedder i øjeblikket elektronisk kommunikation og internationale websites - men hvis man ser nærmere efter, er der så tale om mega?

Kært barn…

Modebranchen er den systematiserede eksponent for trends. Trends skabes, fortolkes og genskabes af tidens designere, og vi som forbrugere måber, tager afstand, forsøger at følge med eller fascineres totalt af dette store show. Blandingen af kunst og cool business, snobberi og eufori kører over alverdens scener og alverdens skærme - ikke mindst computerskærme.

Mange oplever sandsynligvis kun bevidst modebranchen de to gange om året, hvor nyhedsudsendelserne sluttes af med få sekunders klip fra sæsonens modeshows, og hvor seerne bliver præsenteret for billeder af ekstremt tynde og langbenede modeller, der vandrer rundt med hatte som lampeskærme, er malet abstrakt i ansigtet og næsten ligner fisk, eller på en anden måde ser ud som om de

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL