Endelig noget jeg ikke har forstand på

Det er jo altid noget af et pres at skrive om noget, man har forstand på. De ærede læsere forventer - og med rette - vise ord og insights om dette og hint marketingproblem. Men her er det lykkedes Market Magazine - endelig efter 15 numre - at finde et emne, som jeg har meget begrænset viden om og det er jo herligt. Endelig kan jeg udtale mig som enhver anden snusfornuftig forbruger - ganske uden forpligtelser.

Et journalistisk forbillede

Jeg har besluttet at leve op til denne anekdote fra "Banken" (vi ved godt alle sammen, at der er kun én.) En ivrig journalist spurgte flere gange til det samme emne ved en pressekonference til en tiltagende irriteret ordførende direktør, som leverede følgende slutreplik: "Sig mig, er der overhovedet ingen huller i Deres uvidenhed." Anekdoten er tilskrevet Knud Sørensen, men jeg kan huske fejl - og så må du meget gerne korrekse mig.

Ved på denne måde åbent at have erkendt min utilstrækkelighed om dette emne har jeg samtidig beskyttet mig mod utidige angreb fra bedrevidende.

Maslows behovspyramide

Mange taler om, at pyramiden er blevet vendt på hovedet, altså således at de

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL