Butikken er et medie

Vi ser det konstant i hverdagen: Kassedamer erstattes af self checkout-kasser, støvsugeren finder selv nullermændene i stuen, og fabriksarbejderens håndarbejde er blevet erstattet af en hurtig og smart maskine. Kort før årtusindskiftet var kunstig intelligens et banebrydende fænomen.

Inden vi taler om jeres indsats omkring in-store kommunikation, kunne det være interessant at høre din udlægning af, hvordan mediebureauets rolle er i dag.

"I takt med at det er blevet sværere og sværere at nå forbrugeren, har vores rolle selvfølgelig også udviklet sig. Tidligere brugte man groft sagt kun et mediebureau til at sammensætte et mediemiks og administrere indrykninger. Nu er mediebureauerne helt centrale sparringspartnere for virksomhederne i deres bestræbelser på at nå forbrugerne. Vi hjælper dem med det analytiske og strategiske arbejde, og vi rådgiver om, hvordan de bør tilrettelægge og prioritere deres kommunikation - i sidste ende er vi med til at sikre, at de får mest muligt ud af deres markedsføringsinvestering."

Det lyder nærmest som om, I er begyndt at bevæge jer ind på reklamebureauernes domæne?

"Det kan du sige, men vi søger i højere grad at samarbejde med bureauerne end at konkurrere med dem. Dog skal bureauerne nok vende sig til, at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL