Er du en del af festen på de sociale medier?

Det – som flere eksperter i sin tid dømte som en døgnflue og et tidsikon, der lidt efter lidt ville forsvinde – har vist sig at være alt andet end det. De sociale medier er med Facebook i spidsen på rekordtid blevet én stor social fest.

Alene Facebook har i Danmark 2,5 mio. brugere, svarende til næsten halvdelen af de danske forbrugere. En social platform, som alle danske virksomheder er nødt til at anerkende og tage alvorligt. Andet ville simpelthen være arrogant. De fleste virksomheder er dog også enige i, at de ønsker at deltage i festen på de sociale medier. Men tilgangen til de sociale medier herhjemme minder om den gamle IBM-reklame, hvor to forretningsfolk sidder og læser avisen. Den ene forretningsmand kigger op og siger: ”We need to get on the internet“. Den anden overvejer et øjeblik og spørger så: ”Why?“ Den første forretningsmand skimmer resten af artiklen og ser lidt hjælpeløst på den anden: ”It doesn’t say“.

Den gyldne 2.0 – formel

De færreste virksomheder har fundet den helt rigtige formel for markedsføringen på den nye sociale platform, for de traditionelle marketingmetoder virker ikke her. På

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL