Topleder; insistér på disse 3 steps i din virksomheds digitale marketing strategi 

I 1931 satte en ung chef hos P&G sig til sin skrivemaskine og skrev et notat på 800 ord, der skulle komme til at påvirke salg og marketing i snart 100 år. Neil McElroy var ansvarlig for at markedsføre en sæbe og ville gøre det mest effektivt. Han skrev derfor et notat til sin chef, hvor han bad om to yderligere ansættelser i teamet. Hans notat blev til ’McElroy notatet’, der kom til at danne grundlag for moderne Brand Management. Alle, der arbejder med salg og markedsføring, gør klogt i at genlæse det her i 2021, hvor de utallige digitale muligheder har sløret mange virksomheders syn på, hvordan man bygger effektive brands, kampagner og digitale kanaler.

Neil McElroy endte med at blive adm. dir. for hele P&G og senere også forsvarsminister i USA, men for mange var det ’McElroy notatet’, han forblev mest kendt for.

Allerede i 1925 oprettede P&G formelt en afdeling for forbrugerundersøgelser for at kunne forstå forbrugernes præferencer og adfærd. Men McElroy argumenterede for, at det ikke var nok. Han ville flytte det samlede ansvar for brand management fra salgsafdelingen til marketingafdelingen. P&G burde ifølge

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL