Et For Alle Parter Fordelagtigt Venskab

Modevirksomheden Saint Tropez ønsker at kommunikere direkte med deres kunder. Dels for løbende at kunne formidle deres brand values, og dels for at lære mere om deres kunder. Men mest af alt, for at kunne gøre førstegangskøbere til loyale kunder. Nøgleordet er permission.

Enhver dialog fungerer bedst så længe begge parter får noget ud af det. Vi kender alle fornemmelsen af at lægge ører til noget, vi ikke er enige i, eller gider beskæftige os med. I den slags situationer, finder man ofte sig selv stående utålmodigt urolig, for man vil egentlig bare gerne videre. Man taler ikke, men lytter ukoncentreret, og når man så endelig siger noget, er det fordi, man forsøger at afslutte samtalen.

Hvis vi rigtigt skal engagere os i en dialog, skal vi for det første selv have valgt samtalepartneren, og for det andet skal vi føle, at samtalen bidrager med noget. Kort sagt: Hvad får jeg ud af at bruge min tid?

Saint Tropez Friends

Den danske modevirksomhed Saint Tropez blev grundlagt i 1986 og har siden 2002 været en del af IC Companys. De seneste år har budt på en stormende vækst: Omsætningen i 2009/10 udgjorde 244

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL