Branding: Kunden i centrum – spar mig

Nu vi er i en sluttet kreds, kan vi så ikke blive enige om, at vi først og fremmest skal tjene penge og muligvis også en skilling til firmaet, dernæst skal vi sørge for, at vores karriere nyder fremme i virksomheden og først derefter kan vi tale om at sætte kunden i centrum. Alt andet er vel bare mundsvejr og vindfrikadeller…

Nu er jeg i den lykkelige situation, at jeg kan betragte virksomhedernes bestræbelser på at sætte kunden i centrum udefra uden at være belastet af at få en forklaring på, hvordan de sætter kunden i centrum. Jeg kan bare opleve realiteternes verden som en ganske almindelig gennemsnitlig kunde.

Ulysses

Sådan former en dag sig for kunden Otto. Jeg står op om morgenen og henter min avis i postkassen. Den sidder lige uden for min dør, så jeg undgår at blive våd, hvis det regner. Post Danmark har nu varslet, at postkassen skal flyttes ned til vejen, der ligger syv meter fra min hoveddør, så jeg skal skifte fodtøj og tage overtøj på for at hente avisen, når det regner. Det er sikkert vældig godt for Post Danmark, men jeg gad vide,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL