Reklamer og søgninger på mobiltelefoner

Da Steve Jobs i april gik på scenen i Cupertino til et af de berømte keynotes, lykkedes det på ny Apple at tiltrække sig opmærksomhed. Denne gang var emnet OS 4 til iPhone. Set med marketingbriller var den mest interessante nyhed, hverken at det nye styresystem muliggør multitasking, eller at emails fra forskellige konti nu kan findes i en fælles inbox. Det var straks mere interessant, at Steve Jobs introducerede iAd - en ny mulighed for at arbejde med digital, mobil reklame.

Baggrunden for introduktionen skal bl.a. findes i, at mange af de ca. 185.000 applikationer, der findes i Apples App Store, er gratis. I sagens natur tjener udviklerne dermed ikke noget som helst på den forretning. I stedet begynder de at placere små reklamebannere i applikationerne, som de kan tjene lidt på. Reklamer som ifølge Steve Jobs "really sucks".

Omend det sikkert ikke alene er for udviklernes blå øjnes skyld, har Apple nu besluttet sig for at hjælpe udviklerne, og holde applikationerne fri for de elendige reklamer ved at erstatte dem med iAds.

Anderledes søgevaner på iPhone

I modsætning til almindelige computere bruger man ikke i samme omfang sin iPhone til traditionel søgning

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL