Events er forskellen mellem at blive ”set og hørt” og at blive ”husket”

Gå hele vejen eller lad vær. Kort sagt er event marketing en måde at promovere sit produkt, service eller brand på via små eller store events (online eller offline) og derved opnå direkte engagement med kunder og leads. Event marketing ses som en strategi, der vælges som en del af markedsføringen, primært for at komme tættere på sin målgruppe og være mere personlig – oftest face to face.

Jeg arbejder selv med alt fra webinars, messer og seminarer til kundeevents og konferencer, men andre eksempler på event marketing kan også være produktdemoer eller sampling, som vi oftest støder på i supermarkederne med gratis smagsprøver eller vareprøver. Events kan være noget man selv står for at planlægge, køber sig plads til eller blot deltager i, og det giver derfor en variation i forhold til formålet og arbejdet.

Det er ofte en god idé at kombinere events med online kampagner, så budskaberne spredes over længere tid og tænder en interesse hos flest muligt. I mit arbejde med fx med webinars eller gratis events, har vi ofte succes med at køre en kampagne omkring et produkt eller emne, hvor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL