Øg effekten af influencer marketing på Instagram

Mange marketingafdelinger betragter stadig influencers som en kanal, der kan klares af en studentermedhjælper et par timer om ugen. Eller helt ignoreres. Måske smidt i skammekrogen som useriøs markedsføring.

Det er en stor fejl for mange brands vedkommende. Og det er ærgerligt at diskussionen om influencernes værdi altid ender i et skænderi om skjult reklame drevet af de seneste eksempler på, at en eller anden (igen) har glemt eller undladt tydeligt at markere, at en bestemt type indhold er sponsoreret af en kommerciel samarbejdspartner. For det skal de selvfølgelig, og der er sådan set ingen grund til at lade være. Langt de fleste forbrugere har efter min erfaring absolut ingen problemer med, at video-, tekst- eller billedindhold på en blog eller en Instagram-profil er sponsoreret af et brand. Så det er der ingen grund til at skjule. Tværtimod.

Forbrugerne køber ind i relevans og kvalitet

Forbrugerne interessere sig for om indholdet er relevant for dem, og for om kvaliteten af kommunikationen er i orden. Den store styrke ved de bedste influencere er, at de formidler med personlighed og ægte engagement. De giver noget af sig selv, de er i øjenhøjde med deres

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL