Få større kundeindsigt med samme mængde data

Mængden af data eksploderer i disse år, og virksomheder får stadig flere data om deres kunder. Men flere data er ikke en succes i sig selv. Successen ligger i større kundeindsigt, og det kan du få uden at skulle hente yderligere data.

Big data, digitalisering, kunstig intelligens er begreber, der bliver brugt igen og igen. Uanset hvilke begreber der er tale om, er data en afgørende del af begreberne. Det er dog først, når du forvandler data til kundeindsigt, at du kan gøre en forskel. Denne artikel giver dig en metode til at analysere købsdata mere effektivt, så I får større kundeindsigt uden at benytte flere data.

Flere af de rigtige kunder

Virksomheder har forskellige strategier for at skabe deres økonomiske resultater. For mange virksomheder er det attraktivt, hvis kunderne placerer et vis minimum af køb. Når en kunde foretager mange køb, bliver de faste udgifter på kunden dækket, og det er her, at indtjeningen på kunden bliver ekstra god. Den slags kunder vil virksomheden gerne have flere af, og her kan kundeindsigt hjælpe. Det bliver for eksempel vigtigt at forstå, hvilke effekter kundeoplevelsen har på antallet af køb.

Dybere indsigt med

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL