Marketing på mobilen: Nu er det nu!

Den mobile revolution er ikke længere noget, man kan skimte et sted ude i horisonten. Den er nu og her. Og den er overalt omkring os. Brugerne er for længst blevet mobile, og uanset om man er en offentlig eller privat virksomhed, er det ikke længere et spørgsmål om eller hvornår – men hvordan.

I et relativt lille land som Danmark er der i dag 2 millioner smartphones i omløb. Og mens tjenester som Gmail sidste år havde 35 procent flere mobile visninger end forrige år – og E-bay næsten tidoblede sin mobildrevne omsætning i samme periode – får Facebook i dag mere end 30 procent af sine opdateringer fra mobilen og Twitter næsten halvdelen. Prognoserne siger, at 2013 bliver året, hvor mobilen stormer forbi pc’en som den foretrukne måde at tilgå websites på. For et halvt år siden sagde man 2014, så fortsætter udviklingen det næste halve år, er mobiltelefonen formentlig danskernes foretrukne medie til nyheder, informationer og services, inden sommerferien er ovre.
Hvad betyder det så for dig som afsender af webbaseret kommunikation? Jo, det betyder ganske enkelt, at det ikke længere er et spørgsmål, om du skal give

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL