Få styr på dit audience og se resultatet på din bundlinje

Segmentering. Det er i øjeblikket et hot punkt på marketingschefernes dagsorden i de danske virksomheder. Både store og små virksomheder implementerer værktøjer til at skaffe det bedste audience med ønsket om en bedre bundlinje, mere loyale kunder og forhåbninger om at skille sig ud fra mængden.

Alle har hver deres bud på, hvor man anskaffer et vellykket audience i praksis. Facebook har værktøjer til målrettet mikrosegmentering, google laver spend på ROI, radio og TV segmenterer via massemedier og TV2 og youtube laver addressable TV. Buddene er i den grad mange.

Dertil kommer alverdens bud på de forskellige mirkosegmenteringer i diverse kontekster, og hvilke midler der konkret kan tages i brug i virksomhederne, samt diverse forslag til fastholdelse af kunderne og push af gensalg.

Skaf data og analyser:

At få fastlagt sin kernemålgruppe er et altafgørende step for at lykkes med en veldefineret kundegruppe. Start med at undersøge hvem dine kunder er og få lavet en eller flere detaljerede personaer på din kernemålgruppe. Få defineret alt omkring din kunde - herunder købsadfærd, interesser, demografi, geografi osv.

Mange virksomheder har fået som buzzword, at de vil drive deres

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL