Planning er det ikke bare noget fis?

Ingen kan spå - især ikke om fremtiden, så hvorfor skal man planlægge noget som helst for 2007. Var det ikke bedre at sondere terrænet som året skrider frem. Tjoohh det kan der måske være noget om, men måske har jeg alligevel et par fif. Det hele tager sin begyndelse længe før du tænker på, hvilke medier du skal vælge.

Året overraskelse

Hvad er det egentlig, du har tænkt dig at sige i løbet af året, ja ikke dig personligt, men dit firma. Chokerende nok kommer dette som en overraskelse for de fleste - år efter år. Hvis du ikke selv er den store tænker, er det en ypperlig lejlighed til at få samlet afdelingen sammen og høre forslag fra dine medarbejdere. Er det også lidt sløjt kørende, kan du gribe til det sidste halmstrå og tilkalde reklamebureauet.

Find en retning

Denne fremgangsmåde rummer nogle klare fordele - altså hvis I finder ud af, hvad I vil sige - nemlig at alle i afdelingen véd det, og alle er enige - dét, der på management sprog hedder: Har købt ind i konceptet. Det betyder, at alle trækker på samme hammel, og der

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL