De komplekse produkter har fået et nyt, stærkt værktøj til markedsføring

Native advertising har åbnet nye markedsføringsdøre for de, som lever af at sælge et komplekst produkt. Fx virksomheder, der beskæftiger sig med finans, it, ejendomsrådgivning, revision, pension osv. Med de journalistiske fortælleredskaber kan man nu udfolde produkterne mere og ikke mindst vise sin relevans og sit differentieringspotentiale. Man skal bare finde den fortælling, der ligger ud over ens produkt.

Når man er en virksomhed, der rådgiver om udlejning af erhvervsejendomme, sælger dataløsninger eller indeksporteføljer til privatinvestorer er det ikke altid lige let at forklare sit produkt hurtigt og let forståeligt. Og det kræver det desværre ofte, hvis man arbejder med markedsføring i form at mere traditionel annoncering i fx onlinebannere, prerolls, rubrikannoncer osv.

Men de stramme budskabskasser har native advertising løst op for. For når man pludselig har en hel artikel at kunne forklare sit budskab igennem, så er det langt nemmere at få sagt alle de ting, man gerne vil. Det bliver også meget lettere at differentiere sig eller tage en særlig position i markedet. Det oplever vi tydeligt her på erhvervsmediet, Børsen, hvor mange af de virksomheder, der benytter sig af native advertising netop glædes over,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL