Hvor går Julie og Mathias hen, når de logger af Facebook?

Flere og flere unge begynder at forlade Facebook. Men hvor går de unge hen, og hvorfor er verdens største sociale medie ikke længere interessant for den nye generation af digitale indfødte? For mange handler det nok om pinlige forældre og privatliv. Er det noget, du som virksomhed og kommunikatør skal være bange for?

Prøv at forestille dig en hverdag uden Facebook? For 2 ud 3 danskere er det svært, da Facebook aktivitet var et dagligt gøremål i 2017 ifølge DRs seneste medierapport. Samtidig er Facebooks app blevet så uundværlig på vores smartphone, at amerikanere, danskere, englændere og nordmænd- og kvinder har svært ved at slette den, da de anser den som en af de vigtigste, ifølge en analyse af danske AudienceProjects fra 2017. Men et problem er under udvikling.

Aviserne skriver, at Facebook har svært ved at holde fast i de unge. Emarketer anslår, at Facebook mister 2 millioner brugere under 24 år i 2018, og at under halvdelen af internetbrugerne i USA mellem 12 og 17 vil bruge Facebook mindst en gang om måneden. Og på den anden side af dammen står Facebook til at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL