Fire skarpe til Anders Dam

Direktør Anders Dam har stået i spidsen for implementeringen af ”Jyske Forskelle.“ Anders beskriver processen som spændende, sjov, inspirerende og til tider krævende.

Supplement til artiklen Blue Ocean strategi i Jyske Bank

Hvad er det geniale ved "Jyske Forskelle"?

"Flere ting. Vi er lykkedes med at kommunikere vores produkter langt bedre over for kunderne ved at gestalte dem i fysiske produktpakker. Det gør det immaterielle begribeligt. Vi har gjort op med bankernes traditionelle og ikke særligt imødekommende indretning. Pejlepunkterne har været "butik", fordi vi har varer på hylderne, "bibliotek", fordi man kan få inspiration og viden hos os, og selvfølgelig "bank". Samtidig har vi skabt 100% sammenhæng mellem det, der sker på dit rådgivningsmøde, i afdelingen og på din netbank. Jeg mener, vi med mod og fantasi har skabt en bank, der på alle måder udstråler, vi gerne vil møde og tale med vores kunder. Og det har kunderne tydeligvis mærket."

Hvorfor gør resten af landets banker ikke det samme?

"Det kan der være mange årsager til. Men selvom de havde intentionen, er "Jyske Forskelle" meget svært at kopiere. Det er sådan, at jo enklere en løsning fremstår, des mere kompliceret er motoren typisk

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL