Succesfulde brands drives af autentiske styrker

Markedet præges i stigende grad af vores behov for autenticitet. I fremtiden er virksomhedens evne til at finde og leve en autentisk identitet en afgørende faktor for succes. Både når det gælder relationen til kunder og rekrutteringen af medarbejdere. Begiv dig ind under overfladen på virksomheden og find den autentiske organisatoriske identitet.

Klæder skaber folk, siger man. Den rigtige iscenesættelse kan være med til at udtrykke, hvem man er, og hvad man vil. Men der er en hårfin balance mellem at være dressed up og samtidig kunne være sig selv.

Det gælder også for organisationer. Man kan stive den organisatoriske selvtillid af gennem virksomhedens udtryk og iscenesættelse. Men når virksomheder (på konsulenters og reklamebureauers foranledning) påtager sig en iscenesættelse over for omverdenen, som ikke bygger på organisationens iboende styrker, kræver det bare et enkelt møde mellem organisationen og en kunde, flittig journalist eller blogger, før den polerede reklameoverflade krakelerer og bliver en utroværdig forestilling frem for et udtryk for organisationens substans.

Derfor handler identitet i virksomheder ikke kun om overflade og image, men om at frigøre organisationens autentiske styrker. Men hvad er de, og hvor finder man dem?

Virksomhedens

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL