Tættere på shopperen

For mejerigiganten Arla spiller Shopper Marketing en kæmpe rolle. De fleste forbrugere beslutter sig først, når de står i butikken, så Arla griber muligheden for at få dem til at putte netop deres produkter i indkøbskurven. MARKET har talt med marketingdirektør Jens Mondrup om deres tætte samarbejde med dagligvarekæderne, omfattende analyser af shopperne og den store effekt, som butikskampagnerne giver.

Mælk, yoghurt, desserter, oste, smør, supper, saucer og fødevareingredienser. Når man er et af verdens største globale mejeriselskaber, giver det også udslag i mængden af produkter i sortimentet. Arla sælger mejeriprodukter under tre de velkendte varemærker – Arla®, Lurpak® og Castello® – i mere end 100 lande, hvor Danmark er et af kernemarkederne.
Men før Arla kan nå ud til de danske forbrugere, skal de igennem et vigtigt led – nemlig detailhandlen. Hvordan sikrer man sig de bedste placeringer i butikken? Hvad virker i butikken? Og hvor stor effekt har udstillinger, POS-materialer og konkurrencer egentlig? Det har MARKET sat Arla Danmarks marketingdirektør, Jens Mondrup, stævne for at finde ud af.

Jens Mondrup

Allerførst, hvilken rolle spiller Shopper Marketing i jeres markedsføring?

Det spiller

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL