Fra trends til omsætning

Bag viden om de mest innovative forbrugere og forståelse af deres adfærd ligger mange års løbende dialog med nogle af de mest innovative og spændende forbrugere overhovedet, nemlig trendsetterne.

Nogle forbrugere gør tingene før andre. Dette faktum kan alle tilslutte sig. Værre bliver det straks når konsekvensen heraf skal drages - nemlig det faktum at resten - de mange - vitterligt kommer til at gøre som de få. Bag denne viden om de mest innovative forbrugere og sågar forståelse af deres adfærd ligger mange års løbende dialog med nogle af de mest innovative og spændende forbrugere overhovedet, nemlig trendsetterne.

At arbejde med trendsettere er en kompleks affære, men det er samtidig også usandsynligt inspirerende, og ikke mindst meget udviklende. Den løbende dialog giver nemlig et helt unikt indblik i nogle forbrugsmønstre, en tankegang og en livsstil, som ofte ligger fjernt fra det forbrug og den hverdag, de fleste af os kender. Men faktum er, at meget af det, vi kan observere hos trendsetterne i dag, vil vi se sprede sig til den brede forbrugermasse på et tidspunkt i fremtiden. Om det så er en nær eller en fjern fremtid, afhænger blandt andet af kategori, pris,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL