Verdens bedste kampagner på tv og print

Selv om de mange nye medier truer, lever tv og print stadig i bedste velgående. MARKET har samlet en håndfuld af de traditionelle mediers allerbedste kampagner fra hele verden. Se med og bliv inspireret her.

Europas bedste reklamefilm

Heineken har lanceret en ny kampagne med sloganet ”Open Your World“, som lægger ud med den 90 sekunder lange reklamefilm, ”The Entrance“, der blev kåret til Europas bedste reklamefilm ved den prestigefyldte europæiske reklamekåring Epica.
I filmen ankommer en tjekket fyr til en storstilet fest fyldt med eklektiske gæster. Han hilser på hver enkelt af dem med imponerende charme og overskud – lige fra en af byens spidsers smukke kone til en pistolskydende oliebaron og en hårdtslående kungfu-snigmorder. Han får til sidst serveret en iskold Heineken og ender på scenen med forsangeren fra det danske band The Asteroids Galaxy Tour, som står bag sangen ”The Golden Age“, der bruges i reklamen. Konceptet er udarbejdet af Wieden+Kennedy fra Amsterdam.

Se filmen på results.epica-awards.com

Europas bedste printannonce

Det schweiziske forsikringsselskab Swiss-Life vandt med kampagnen ”Life’s Turns in a Sentence“ prisen for Europas bedste printannonce ved Epica 2011.
SwissLife

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL