Vend verden på hovedet

I myriader af muligheder, hvem bestemmer da egentlig dit valg af medier?

Hvem bestemmer egentlig dit valg af medier: Er det dit reklamebureau, dit mediebureau, dig selv, din chef eller er det "plejer", der bestemmer, hvilke mediekanaler du bruger i din markedsføring?

Vi nærmer os en ny strategisk virkelighed, fordi verden og især medieverdenen bliver mere og mere differentieret: der bliver ganske enkelt flere og flere medier og for mange marketingchefer, bliver det en stadigt større udfordring at vælge de rigtige kanaler til virksomhedens budskaber.

Hvad ville der ske, hvis marketingchefen begyndte at tænke helt omvendt, når han skulle planlægge en reklamekampagne?

I "de gode gamle dage" mødtes man med sit reklamebureau og aftalte antal indrykninger i avisen og på TV og så var den potte stort set ude. Særligt krævende kunder skulle måske også have lidt outdoor og POS materiale til forretningerne. Direct marketing behøvede man ikke tage hensyn til, fordi det var noget der kom for sig selv og typisk ikke hang sammen med den øvrige kampagne.

Reklamebureauet kunne levere alle dele-ne og siden det nu var sådan et stort problem at skrive et brev (direct mail) jamen, så oprettede bureauerne nogle nebengeschäfter,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL