Gear up - Den digitale oplevelse er den nye krigszone

Mobilitet er kernen i evolutionen af teknologier, og derfor også kernen i udviklingen af marketing. Det er en førsteklasses billet til at drive interaktion med kunder - både eksisterende og potentielle. Så ”gear up” - er du ikke allerede med på ”mobile-first”, så bør du nok komme i gang.

Et mobile-first mindset er nøglen til talent, værktøjer og viden til at drive din virksomheds digitalisering med IT i front for, at sikre applikationer der batter - både over for medarbejdere og kunder.

Jeg har skrevet det før, og gør det gerne igen: CMO´en får en mere og mere central rolle i organisationen som brobygger på tværs af afdelinger - det handler om samarbejde, integration og kundefokus.

Kundecentricitet og kundeoplevelse er to af de nye buzzwords, vi hører om og om igen, det er en nødvendighed i den digitale økonomi. Hvis du ikke har et komplet billede af din kunde, ikke kan forudse deres behov og ikke støtte op omkring den ”rejse” de vil tage med dig fra undersøgelse, til overvejelse, til køb og feedback - ja så kan jeg love dig for, at det er der en anden, der

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL