Genvejen du ikke kan undvære

Content mapping er din ultimative genvej til en databaseret content strategi, der afdækker dit potentiale Der er ingen grund til at starte fra scratch, når du skal lave din content marketing strategi. Med content mapping - hvor du kortlægger dit eksisterende indhold - får du viden om: Dit udgangspunkt, dine sorte huller, dit potentiale. Alt sammen uvurderlig indsigt, når du skal skabe retning og sætte mål for din content marketing strategi. At content mapping samtidig sparer dig tonsvis af timer og forenkler content produktion fremadrettet, er en bonus.

Hvad FLSmidth lærte af content mapping

Det var en kold sommer sidste år - og findes der så noget bedre, end at krølle sig sammen på kontorstolen, mens du bid for bid gnaver dig gennem godt 400 stykker content om cement?

Jeg ved ikke, hvad du lavede sidste år, men jeg fik en intensiv indføring i pyroprocessering, cement mills og hydrauliske roller presses.

Og udover, at jeg nu kan slå de fleste i top 10 cement-relaterede Bezzerwizzer spørgsmål (for de findes vel?), var udbyttet for FLSmidth til at tage og føle på.

På baggrund af et komplet overblik over deres content, opdagede de nemlig:

  •       

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL