Giv den interne kommunikation nærvær med levende billeder

Hvordan kan vi bruge video i den interne kommunikation? Hvilke kommunikationsopgaver egner mediet sig bedst til? Hvordan producerer man en god film, og er det ikke voldsomt dyrt, tidskrævende og besværligt? Disse spørgsmål stiller mange kommunikationsafdelinger for tiden sig selv. Svarene afhænger i høj grad af situationen og ikke mindst ambitionerne og viljen til at kommunikere anderledes til sine medarbejdere. Denne artikel giver forslag og inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at bruge video som kommunikationsform parallelt med dine øvrige interne kommunikationskanaler.

Video kan noget, som ingen andre medier kan. Et billede siger ifølge klichéen mere end 1.000 ord, så med 25 billeder i sekundet kan man altså nå at sige meget med selv en kort lille film.
Hos Open har vi gennem de sidste 5 år produceret og rådgivet omkring brugen af video i den interne kommunikation hos nogle af landets største virksomheder. Det har givet os en bred erfaring med, hvad mediet kan – og ikke kan – når det handler om intern kommunikation, både når det gælder ledelsens kommunikation til medarbejderne og den anden vej.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL