Go big or go home

Der nytter ikke at ryste på hånden, hvis man vil slå igennem som brand. Man må gå all in, ellers kan man lige så godt bruge pengene på noget andet eller spare dem. Market har været en tur forbi Coca-Cola hovedkvarteret på Strandvejen i Hellerup. Til en snak med brand communications direktør Jens Jermiin om, hvordan man får succes med sin product branding, og om hvilke hensyn man skal tage til kannibalisering mellem de forskellige brands i porteføljen.

Skulle man være i tvivl om, hvorvidt man er gået rigtigt, fordufter tvivlen med det samme, når man træder ind ad døren hos Coca-Cola. Overalt ser man rødt. Den umiskendelige Coca-Cola nuance minder med sin markante tilstedeværelse medarbejdere og gæster om, hvilket arvesølv, der bliver forvaltet her. Om det så er de klassiske Afi thermokander, så er de lakeret i den karakteristiske farve.

Vi har sat Jens Jermiin stævne for at høre om et af de stærkeste brands i verden. Ja, det vil sige, måske snarere den stærkeste buket af brands. For Coca-Cola Nordic Business Unit arbejder ud over det navnebærende produkt også med Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Fanta Free, Sprite, Sprite Zero, Powerade, Nestea,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL