Native-kampagne fik flere til at holde til højre

Vejdirektoratets seneste Hold til højre-kampagne fik to tredjedele af danske bilister til at tænke over deres adfærd i trafikken og trække ind til højre. I samarbejde med content-bureauet MUST fik Vejdirektoratet udviklet et ny kampagneplatform, der i bogstaveligste forstand førte seeren på en rejse - helt ind i sindet.

Hvis der er noget, der kan hidse de danske bilister på motorvejen op, så er det, når trafikanten foran ikke trækker ind til højre. Hele 77 pct. af danske bilister mener, at det er et stort problem for færdslen, at vi ikke holder til højre på motorvejen.

Det afslører seneste undersøgelse, som Megafon har gennemført på vegne af Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet lancerede derfor i november måned en kampagne, som har skullet minde alle bilister om at trække ind mod højre, når der er plads.

Kampagnen besod af både vejskilte langs tre udvalgte motorveje på Fyn, Sjælland og i Jylland samt ’Hold til højre’-streamere på biler, der har skullet minde bilisterne om at holde til højre i kampagneperioden, samt en opsigtsvækkende kampagne på nettet, hvor man fulgte en række bilister med hang til at ligge i overhalingssporet, som bliver udsat for psykoedukation.

En

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL