Guide: Inbound Marketing & Lead Generation for B2B virksomheder

Inbound marketing er den metode, hvorpå du opretter skræddersyet indhold, der tiltrækker din ideelle kundeprofil. Mens udgående marketing kan være forstyrrende og uønsket, er indgående marketing, derimod indhold de leder efter, til de problemer de i øjeblikket oplever og leder efter løsninger på.

Kender du udtrykket "Indhold er konge"? Det er sandt, hvis du har det rigtige indhold, og det er skabt til den rigtige ideelle kunde. Når du først har denne strategi på plads, kan indholdet konvertere. Men uden strategien leverer du bare gratis underholdning for verden.

Denne model for markedsføring er bredt anvendt af online-software virksomheder (SaaS) og bliver adopteret af flere og mere konventionelle service- og produktionsvirksomheder, af gode grunde. Det virker.

De væsentligste fordele er at det reducere behovet for canvas-salg (hvilket der nok ikke er mange der vil savne), salg vil kunne fokusere på kvalificerede kundeemner, som udviser behov og interesse lige nu. Det betyder en kortere salgscyklus og hurtigere salgsvækst for virksomheden. Er det ikke det vi allesammen leder efter?

Så hvordan kommer man så igang med inbound marketing og leadgenering som

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL