4 gode råd til at styrke din Inbound Marketing

Inbound Marketing er efterhånden et kendt begreb i den danske marketingverden. Og det er der god grund til. For med Inbound Marketing kan du styrke dit brand og generere leads på en omkostningseffektiv måde. Kort sagt handler Inbound Marketing om organisk at tiltrække kunder ved at udvikle værdifuldt indhold. Når man beskæftiger sig med denne type marketing, er det derfor helt centralt, at man sætter kundernes behov i fokus.

Det kan være svært at følge med i de mange nye trends og værktøjer, som hele tiden kommer til inden for Inbound Marketing. Jeg har gjort det lidt nemmere for dig at holde styr på ved at samle mine 4 favorit-trends, som bør være en del af i din marketingstrategi i 2020!

1. E-mail Automation

Automatisering vinder fortsat indpas i marketingverdenen, også på andre områder end e-mail, som jeg har valgt at fokusere på her. Hvor e-mail marketing næppe er et nyt koncept, udvikler feltets muligheder sig hele tiden, og flere bruger automation i deres e-mail-strategi. Med e-mail automation kan du sende mails baseret på dine kunders opførsel, time-triggers eller lignende.

Det er vigtigt, at man bruger de rigtige redskaber

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL