Hvem vil jages på nettet af et par jeans?

Ifølge Akin Arikan er Multi Channel Marketing en noget gammeldags betegnelse. Som forfatter, keynote-speaker og Director of Product Marketing and Strategy i IBM-selskabet Unica, mener han, at betegnelsen Cross Channel Marketing er mere i trit med tidens teknologi- og mediebillede. I bund og grund handler det om at forstå relationen mellem dig og din kunde, og – ikke mindst – at være i stand til at reagere begavet på relationens konstante forandring og udvikling.

Det var ikke helt enkelt at få Akin Arikan i tale. Det var hverken vilje eller tid, der var problemet. Nej, teknologien spillede os et puds, og først i tredje forsøg i løbet af knap en uge var der stabil forbindelse mellem kontinenterne. Og efter at have afstemt forventninger til interviewet – ”some of the questions you have send me, I have written a whole book about!“ – kunne vi endelig kaste os ud i en samtale om dagens emne.
”Multi Channel Marketing (MCM) er egentlig en noget gammeldags betegnelse. Den er stadig i spil, men med det udbud af medier og teknologier, vi har i dag, er det på mange måder langt mere relevant

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL