Hvad pokker er Stratecution?

Virksomhederne kæmper med at levere digitale resultater og skabe innovation hurtigt nok. Stratecution er et nyt mindset og metode, der kan hjælpe virksomhederne med endelig at bryde transformationsforbandelsen.

Op mod halvdelen af de mange tusind ledere, der deltog i den store årlige undersøgelse, Technology Vision 2020, kunne berette, hvordan nye teknologier har øget behovet for hurtigere innovation i deres virksomheder. Det vil måske undre dig, men for os hos Pentia er nøgleordet i den konklusion ikke ”nye teknologier” men ”hurtigere”. Vi oplever nemlig, at det er en fælles underliggende præmis for nye forretningsmodeller, nye teknologier, nye kundeforventninger, at der handles hurtigt på forandringerne. Der er ikke tid til at vente på det rigtige øjeblik, for det vil aldrig opstå. Men hurtighed er naturligvis ikke den eneste parameter, der tæller. Hurtighed har kun værdi, hvis den bidrager til at understøtte strategien og skaber de rigtige resultater.

Kortere afstand mellem strategi og eksekvering

For at få succes som virksomhed i fremtiden, i den post digitale æra, kræver det, at vejen fra strategi til eksekvering bliver kortere, og det bliver dermed afgørende, at strategien ikke bor i et abstrakt ledelseslag af virksomheden, der ikke har særlig stor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL