Hvad siger forbrugerne til reklamer, der læner sig op af et medie?

Wavemaker spår en solid fremtid for native advertising, både som en response til banner fatigue, men også for øget brandkendskab- og tilhørsforhold. Native advertising er pt en af de mest interessante platforme for at promovere et produkt eller løsning online, og skabe en dybere connection mellem brand og forbruger.

Men hvorfor virker det? Og hvad er forbrugernes opfattelse af native advertising?

Verdens første online reklamebanner så dagens lys i 1994. Banneret opnåede en click through rate på 44%, - i dag ligger det danske gennemsnit på omkring 0.1%. Vi bruger mere tid på nettet, men klikker på færre bannere end nogensinde før. Over halvdelen af internetbrugere mellem 21-34 år har brugt, eller bruger, en adblocker. Og sidst men ikke mindst ser vi en stigning i fænomenet “banner fatigue”, der beskriver situationen hvor en internetbruger er blevet eksponeret for bannere så meget, at personen ikke længere registrerer afsenderen, indholdet - og i visse tilfælde - hele banneret. Forbrugerne har lært at kigge væk.

Native advertising bryder med mønstret. Og det virker. Forbrugere kigger på native ads 52% oftere end standard bannere, selv når en native ad er

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL