Hvor er search på vej hen?

Søgemaskinemarkedsføring er blevet et begreb som de fleste marketingfolk kender. Mange virksomheder bruger i dag penge på Google AdWords - lige fra den lokale vinduesproducent til de store danske annoncører. Men hvordan vil Search udvikle sig i fremtiden, og hvordan vil det påvirke vores hverdag? Jeg vil prøve at kaste lys over nogle af de udviklingstendenser, der er inden for Search - og se nærmere på, hvad vi kan forvente os af søgemaskinerne.

Search i Danmark

Over 5 mio. daglige søgninger giver i gennemsnit ca. en søgning pr. dansker pr. dag. Ret imponerende må man sige. Vi danskere har taget Search til os og ikke mindst Google. Google's andel af de samlede søgninger i Danmark var i efteråret oppe på 92%. En markedsandel, der vistnok kun er overgået i Spanien. Ikke uinteressant i en disciplin, der af FDIM blev estimeret til at udgøre 548 mio. i 2007 (steg 50% fra 2006).

Search i Norden

I Norden har Google en andel af de samlede søgninger på 84%. Hvilke andre medieudbydere har en lignende markedsandel i deres kategori?

Søgemaskinerne i Norden


Search of

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL