Sådan brænder du igennem på video

Hvordan brænder du igennem med dit budskab på video? Jeg har lavet knap 50 YouTube videoer og ser selvfølgelig tit videoer på nettet. Jeg har desværre set mange gode budskaber, som ikke kom ud til tilhørerne fordi direktøren, lederen eller sælgeren ikke formåede at brænde igennem.

Hvis du holder et oplæg foran et publikum, ville du få en eller anden form for respons. Det gør du ikke, når du laver video og du skal bruge dobbelt så meget energi på at få samme effekt hos modtageren!

Jeg vil gerne give dig de 5 vigtigste ting, der får dig til at brænde igennem med dit budskab. Du kender budskabet, jeg taler ”kun” om fremlæggelsen, som er det vigtigste efter min mening. Budskabet kommer nemlig ikke ud til seeren, hvis du ikke brænder igennem.

1. Dine fødder

Hvad laver dine fødder? Står de stille eller flytter du fødderne?

Hvis jeg tripper rundt på gulvet, er det stadig meget forstyrrende for dig, selvom jeg er nærværende i kameraet. Dine fødder skal stå stille. Kun standup komikere kan løbe rundt og sige noget, så du stadig hører efter. Og så hører du alligevel ikke

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL