Alt skal sælges, også et brand

Jo længere en, man har været igennem for at definere brand, jo mere er man nok i risikogruppen for at tro, at kunderne er interesserede i det som isoleret størrelse. Jo mere corporate, jo længere proces. Og jo mindre interesse hos kunderne.

For godt 30 år siden lancerede den senere succesfulde grand prix sanger Michael Elo et solo-album. Han havde allerede sendt en single (det hed det den gang) på gaden. Med titlen »Why don't we fly«. Den var så god, at det ikke kunne gå galt.

Hvad skete der? Med hans egne ord: Intet. Selv mange år efter forstod han ikke en lyd af det. LP'en blev mødt med larmende tavshed. Selv om alle omkring pladen var sikre på, at den blev et massivt hit.

Minder det om noget?

Det minder i hvert fald mig om én ting: Nemlig, at alt skal sælges, intet kommer af sig selv. Og at hver gang man tror, at nu er den der, så sker der ikke noget. Det er sværere at regne ud end golf.

Jeg har selv været den store og forkromede brandproces igennem med kerneløfte, personlighed, værdier og hvad man nu ellers vælger

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL