3 trin til en langsigtet Content plan

Hvis du arbejder bevidst og målrettet med, hvad du lægger på din hjemmeside af historier, kundecases, gode råd m.m. for at gøre markedet interesseret i dine produkter, så kalder vi det Content Marketing. Hvis du ovenikøbet arbejder strategisk og langsigtet med det, ja så kalder vi det en strategi. Tilsammen altså en Content Marketing Strategi. Her er et par gode råd, baseret på mange års erfaringer, til hvordan du kan komme i gang med Content Marketing Strategi.

Inden vi kaster os over de tre trin til en langsigtet Content plan, så lad os starte med at se på hvad Content Marketing er, og hvordan det hænger sammen med Inbound Marketing.

Hvad er Content Marketing?

Content marketing foregår med udgangspunkt i din hjemmeside. Det er et arbejde, der fokuserer på at skabe og distribuere relevant og værdifuldt indhold, for at tiltrække og fastholde en defineret målgruppe. Alt sammen selvfølgelig med det formål at konvertere besøgende til leads og leads til kunder.

Sagt på dansk, så handler content marketing altså om, hvad der giver værdi for din målgruppe og hvordan du kan ”uddanne”

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL