Hvordan følger du op, når I har holdt seminar eller webinar?

Selv om der kan være image-effekt i seminarer, afholder de fleste virksomheder den slags events for at understøtte salget. Men følger de godt nok op? Høster de, som de har sået? Her er nogle af de overvejelser, du kan gøre dig.

Du kender det sikkert både som vært og gæst. Der er blevet afholdt et seminar, og nu skal der så ske et eller andet, som kan føre videre i en dialog. Men hvad skal der ske? Hvad er det bedste at gøre? Det afhænger både af formål og at seminar-strategi.


Seminarer er den mest effektive salgs-kanal

Gennem årene er der lavet mange analyser af, hvad der virker inden for BtB markedsføring og salg. I en undersøgelse fra 2019 peger hele 41% på tværs af alle sektorer på events, som den mest effektive. Efterfulgt af content marketing (27%), e-mail marketing (14%) og først herefter øvrige kanaler som Social Media, Google Ads etc.

De konkrete tal er naturligvis usikre, men Der er ingen tvivl om, at face-to-face kanalen bliver vurderet som stærk. Så spørgsmålet er, hvordan man får det største udbytte af den. Og den fører tilbage

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL